Annonce:

Politiet kan ikke finde vanvidsbilist – blitzet med 228 km/t

En vanvidsbilist, som mødte en fotovogn på Sydmotorvejen, er endnu ikke fundet, oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Besøg vores annoncør:

Torsdag mellem kl. 16.23 og 21.53 havde Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi en fotovogn stående på Sydmotorvejen. Her kom en vanvidsbilist blæsende forbi.

Med en hastighed på mindst 228 km/t kørte vedkommende hurtigst af de bilister, som blev blitzet. Yderligere seks bilister fik klip.

Og så venter der ellers en ubetinget frakendelse, når politiet ellers finder frem til den hurtige bil. Fredag, da døgnrapporten blev offentliggjort, var det ikke lykkedes.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser politikredsen i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: BMW huggede 68-årigs finger af – skal betale 13 mio. kroner

Af de 2.213 bilister, som kørte forbi fotovognen, kørte 140 stykker for stærkt på vejen, der er en 110-zone. Det er langt fra første gang, politiet leder efter en vanvidsbilist.

For nylig tog det samme politikreds hele fire måneder at finde frem til en bil, som en vanvidsbilist havde skjult. Læs mere om den sag her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er dog ikke altid, at politiet har ret, når bilister slæbes i retten for vanvidskørsel. For nylig kunne Boosted fortælle, at en bare 20-årig mand er blevet frikendt for vanvidskørsel i en absurd dyr Audi. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler