Annonce:

Politiet frigiver video af ny type klamme biltyverier

Østjyllands Politi er i den seneste tid blevet bestormet af bilejere, der mangler deres sidespejle, eller i nogle tilfælde ‘bare’ glasset.

I ‘gamle dage’ var det bilradioer, så blev det lygter på dyre biler, og nu er det spejle. Biltyvene plager i disse dage især elbilejere rundt omkring i Danmark.

I den forbindelse offentliggør politiet nu en række overvågningsvideoer, som viser flere forskellige gerningsmænd i færd med at stjæle sidespejle.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelse.

Tyverierne har vi før omtalt her på Boosted. Det begyndte på den københavnske vestegn, spredte sig til Nordsjælland, og nu kan ingen bilejere føle sig sikre i egen indkørsel.

LÆS OGSÅ: Toyota tester fossilbiler der trækker CO2 ud af luften

Den danske Mercedes-importør har tidligere fortalt, at de glas, tyvene løber med, er særdeles værdifulde.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det kan nemt løbe op i 3.000 til 4.000 kroner at erstatte de manglende glas. Og endnu dyrere bliver det, når hele sidespejlet er stjålet.

Ordensmagten formoder, at der er tale om organiseret tyveri, hvor tyvene stjæler sidespejlene ‘på bestilling’. I det nordsjællandske har politikredsen kendt til problemstillingen i et halvt års tid.

Ordensmagten formoder, at der er tale om organiseret tyveri, hvor tyvene stjæler sidespejlene ‘på bestilling’. Men nu frigiver Østjyllands Politi altså en række videoer i håbet om at komme en opklaring nærmere.

– Vi har uden tvivl haft en decideret bølge af tyverier, hvor gerningsmændene målrettet går efter sidespejle på de dyrere bilmærker, som hver især har en værdi af flere tusinde kroner, siger vicepolitiinspektør hos Østjyllands Politi, Martin Frank Rasmussen.

Læs mere efter annoncerne:

BETALER DU FOR MEGET I BILFORSIKRING?

Det er dumt at betale for meget! Indtast din nummerplade herunder og se tilbud:


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler