Annonce:

Politiet forbyder biler i berømt gade i Danmark

Nordjyllands Politi har bedt Aalborg kommune håndhæve et nyt forbud mod person- og lastbiler i den berømte festgade Jomfru Ane Gade.

Jomfru Ane Gade i Aalborg er tæt befolket. Især i weekenden, hvor den står på et særdeles aktivt natteliv.

Derfor har Nordjyllands Politi bedt Aalborg kommune håndhæve et nyt forbud mod person- og lastbiler i gaden. Bilerne må simpelthen ikke kunne køre der.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Nordjyske.

– Det (forbuddet, red.) sker på baggrund af den generelle trusselsvurdering i Danmark og følger de generelle tiltag ved julemarkeder, større koncerter og lignende, fortæller politiinspektør Henrik Skals til mediet.

LÆS OGSÅ: Tyskland vil tillade ny type diesel fra april

I byrådet ønsker By- og Landskabsrådmand Jan Nymark Thaysen (V), der sidder med det politiske ansvar på området, ikke at kommentere sagen over for mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men af dagsordenen til et kommende møde i udvalget fremgår det, at tiltag, der skal forhindre biler i Jomfru Ane Gade i Aalborg, skal drøftes.

Det nye forbud, som politiet vil have indført, ventes at koste kommunen omkring 1,4 millioner kroner at føre ud i livet.

Nordjyllands Politi er bestemt ikke den eneste ordensmagt, der kræver en gade/vej, som mange mennesker benytter sig af, lukket for trafik.

I 2018 blev 85 pullerter rundt om Christiansborg eksempelvis camoufleret som granitsten. Pullerterne er konstrueret, så de eksempelvis kan stoppe en lastbil. Selv i høj fart.

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:

Også i byer som Herning, Berlin og Stockholm er der etableret forskellige former for værn mod terror. Den slags fik særligt fart på efter et terrorangreb med en lastbil i 2016 dræbte 85 personer i den franske by Nice.

Læs mere om politiets jagt på bilister lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler