Annonce:

Politiet beslaglagde biler og opløste ulovligt gaderæs

Torsdag i denne uge forsamlede cirka 300 biler sig til biltræf i det nordlige Aarhus. Politiet fulgte efter, da godt 200 af bilerne kørte videre mod planlagt gaderæs.

Torsdag aften i denne uge fulgte Østjyllands Politi med, da omkring 300 bilister havde forsamlet sig til et større biltræf på Karl Krøyers Vej i Aarhus N.

Omkring kl. 22 opløste forsamlingen sig ifølge ordensmagten selv, men nogle af dem kørte videre mod det sydlige Aarhus.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Cirka kl. 22.15 kunne politiet konstatere, at 200 biler fra forsamlingen var nået til Milepælen i Hasselager, hvor der blev lagt op til ulovligt gaderæs markeret med en startstreg og mållinje til ulovlig kap- og væddeløbskørsel. Noget politiet valgte at lukke ned.

LÆS OGSÅ: Sådan er danske bilister stillet, hvis Fisker går konkurs

Nogle af deltagerne kunne dog alligevel ikke holde sig tilbage. Og så blev det ellers dyrt. En 21-årig mand fra Randers nåede op på 93 km/t, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Derudover blev en 18-årig mand fra Kolding målt til at køre 116 km/t på Skanderborgvej, hvor den højest tilladte hastighed er 70 km/t. Med sig fra stedet tog politiet to biler, som man vil have undersøgt for ulovlige konstruktive ændringer.

Den slags er sket mange gange før. Bl.a. ulovligt. Altså fra politiets side. Det har siden vist, at politiet har fortsat med den ulovlige praksis. Noget der nu har fået justitsministeren til at reagere.

Alligevel vurderer en advokat over for Boosted, at i sager, hvor der erstatninger kan komme på tale, er der tale om meget små beløb. Læs mere om det her.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler