Annonce:

Politiet anholder klimaaktivister der spærrede motorvej

De må ikke være der. Og de må slet ikke spærre for trafikken. Alligevel sad der onsdag i denne uge igen klimaaktivister på afkørsel 21 til Avedøre Holme langs Amagermotorvejen i østgående retning.

Politiet fik dog hurtigt nok. Flere af aktivisterne blev derfor ikke bare slæbt væk fra motorvejen, de blev også anholdt.

Anholdelserne var ifølge politiet nødvendige, fordi miljøaktivisterne skabte flere farlige situationer i trafikken. Det drejer sig ifølge politiet om fem aktivister.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver presse-fotos.dk.

LÆS OGSÅ: Besked kan have afgjort Frederik Vestis Formel 1-fremtid

På det sociale medie “X” – det tidligere Twitter – kunne Københavns Vestegns Politi kort efter klokken 9 oplyse, at køen af bilister, som aktivisterne havde skabt, var blevet afviklet.

Aktivisterne bag onsdagens aktion hævder, at de kommer fra organisationen “Nødbremsen”. Her mener man, at samfundet står over for et ‘klimakollaps’. Og at dette kollaps skal stoppes med omgående og dramatiske handlinger.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Vi kan ikke længere være tilskuere til, at vores regering fører en politik, der eskalerer klimakollapset, skriver aktivisterne på deres hjemmeside.

Det er ikke kun herhjemme, at klimaaktivister forstyrrer den offentlige orden i forsøget på at gøre opmærksom på deres dagsorden.

Sidste år limede en række klimaaktivister sig til gulvet i VAG-gruppens museum. Helt konkret satte aktivisterne sig fast på Porsches etage, hævdede de var videnskabsmænd og begyndte så ellers at beklage sig højlydt.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Altså over at de ikke fik hverken mad, vand eller noget sted at skide. Sikkerhedsvagten på museet slukkede da også bare lyset og gik hjem, før aktivisterne morgenen efter blev anholdt af politiet. Læs mere om den sag her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler