Annonce:

Besked kan have afgjort Frederik Vestis Formel 1-fremtid

Det var alt eller intet for Frederik Vesti i Formel 2 i år. Og nu har danskeren, der lige akkurat måtte se sig snydt for VM-titlen, muligvis fået endnu længere til et sæde i Formel 1.

Det var ikke en besked, seerne fik lov at høre. Men ikke desto mindre led danske Frederik Vestis Formel 1-drømme endnu et knæk i Abu Dhabis Formel 1-grandprix i weekenden.

Beskeden kom dog ikke over radioen til danskeren. I stedet gik den ud til en anden ung racerkører, som flere medier peger på, at Vesti ellers meget vel kan afløse fra næste sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Officielt er der nemlig stadig ét ledigt sæde i Formel 1 i 2024. Hos Williams har man nemlig kun bekræftet én af sine kørere – den engelsk/thailandske Alex Albon.

Amerikaneren Logan Sargeant har så vidt vides intet sæde næste år. Men en af Williams’ ingeniører kan alligevel have afsløret holdets plan for den 22-årige amerikaner.

LÆS OGSÅ: Bilmærke trækker sig helt fra Formel 1

Det skriver The Mirror.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Og det er skidt nyt for Vesti, der med sine Mercedes-forbindelser ellers af mange udråbes som en af dem, der ligger lunest i svinget for at springe ned i det ledige Williamssæde.

Om det så bare er spil fra galleriet, opmuntring, eller om der virkelig er en kontrakt bag ordene er en anden sag. Men i hvert fald fik Sargeant umiddelbart en afgørende besked efter løbet, han sluttede som nummer 16 i.

– Looking forward to next year, buddy! (ser frem til næste år,kammerat,red.), lød det fra garagen.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Modsat beskeden til den unge amerikaner er det ikke altid, at radiomeldninger efter sæsonens sidste løb er opmuntring. Skjult eller ej.

Mick Schumacher fik eksempelvis en direkte ordre efter tyskerens sidste løb for Haas i 2022-sæsonen. Hvordan det lød kan du høre i videoen herunder.

Annonce:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler