Annonce:

Politi klar med sjælden melding til danske bilister

Af 1.041 bilister, som kørte forbi politiets opstillede kontrol, røg kun én i fælden. Det får nu politiet til rose bilisterne i en sjælden bemærkning.

Ordensmagten kunne hverken tage biler eller kørekort fra bilisterne, da Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kørte en fotovogn ud på Højrebyvej på det vestlige Lolland.

Vejen, der er et 18 kilometer langt lige stræk med en højst tilladt hastighed på 80 km/t, lokker ellers ofte bilisterne til at køre for stærkt. Men altså ikke denne gang.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Faktisk blev kun én ud af i alt 1.041 taget for at køre for stærkt. Og det overrasker i den grad lederen af politikredsens færdselsafdeling, Mikkel Kjærgaard.

Det skriver TV2 Øst.

LÆS OGSÅ: Psykopater foretrækker elbiler, viser ny undersøgelse

– Det glæder mig, at bilisterne i den grad har overholdt hastighedsbegrænsningen på strækningen, hvor der bor mennesker, og det skal de have ros for, lyder det fra lederen af færdselsafdelingen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Fra politiets side er det ellers virkelig langt mellem roserne til de danske bilister, som på trods af regler om vanvidskørsel, vanvittigt høje bøder og endda fængselsstraffe stadig kører stærkt på vejene.

Så sent som i sidste uge kunne Midt- og Vestsjællands Politi tage et eksemplar af Danmarks mest populære bil fra en 60-årig mand, som havde alt for travlt. Læs mere her.

Politiet må dog også tage sig af lidt andre sager på fire hjul. For nylig blev der i en af den kommunale hjemmeplejes biler i Odense fundet både kokain og snifferør.

Hverken ordensmagten eller den narkohund, der blev sat på sagen, fandt dog andet interessant i bilen, som politiet bad om at få udleveret, straks hjemmeplejen anmeldte fundet.

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Læs mere om færdselspolitiets arbejde på de danske veje lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler