Annonce:

Politi anholder tissetrængede 10-årig bag mors bil

Tidligere på måneden fik en bare 10-årig dreng formentlig sit livs forskrækkelse, da et helt hold betjente anholdt ham.

En lille tissetrængede fyr på 10 kunne ikke holde sig længere, da han tidligere på måneden slog en streg bag sin mors parkerede bil.

Men det skulle han ikke have gjort. For den lille dreng endte med at blive anholdt af en helt række betjente i den amerikanske by Senatobia i staten Mississippi.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Uheldigvis for drengen kunne han nemlig ikke holde sig mere lige i det øjeblik, en politibetjent passerede den bil, hvori han kort forinden havde siddet og ventet på sin mor.

Det skriver Fox Memphis.

Drengen gjorde ganske vist noget ulovligt. Men det var tilsyneladende så alvorligt, at der skulle flere betjente til at anholde ham.

Den første betjent havde da heller ikke mere end en løftet pegefinger til overs for drengens indrømmet meget lille lovovertrædelse. Den samme tolerance havde kollegerne dog ikke.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Efter fortællingen om den lille drengs oplevelse med politiet, gjorde ordensmagten ikke som man måske skulle tro og afleverede en undskyldning til drengen.

I stedet offentliggjorde politistyrken en erklæring, hvori man gjorde det klart, at den 10-årige dreng blev anholdt, fordi han brød loven bag sin mors bil.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler