Reklame:

Polestar-designer kritserer alle andre biler: “De er jo formet som kartofler”

Hvis du ikke kører rundt i en Polestar, kører du rundt i en kartoffel. I hvert fald i en bil der er formet som en kartoffel mener bilmærkets designer.

Polestar 3 er måske ikke verdens mest spændende bil. Alligevel holder designeren, Nahum Escobedo, sig ikke for god til at kritiserer alle andre biler.

Det gjorde han helt åbenlyst i forbindelse med lanceringen af Polestar 3.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Den måde, biler i dag er runde på, får dem til at minde om kartofler eller jelly beans fordi det er godt for aerodynamikken.

– Vi vil selvfølgelig gå en anden vej, siger designeren om sit arbejde til det australske bilblad WhichCar.

LÆS OGSÅ: Medie forarget over dansk youtuber – “Han kører jo 266 km/t lovligt”

Men her stopper Nahum Escobedos kritik af alt andet end Polestars biler selvfølgelig ikke. Den er eksempelvis også helt gal i kabinerne rundt omkring.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Der er alt for mange lys. Jeg har det, som om jeg står i en miniature udgave af Las Vegas.

– Der er så mange lys, så mange knapper. Her er grønt, lilla og orange, siger designeren der kalder andre biler for “juletræer med hjul på’.

Desuden mener Nahum Escobedo ikke, at bilmærkerne kan finde ud af styre sig. I hvert fald ikke når det kommer til emblemer.

Reklameblok:


Hvor kinesiske Polestar lader det være op til designeren at fortælle bilisterne, at det er en Polestar, de kigger på eller sidder i, kritiserer Nahum Escobedo andre bilmærker for at sige det ‘med kæmpe emblemer’.

Under interviewet ville Nahum Escobedo dog ikke sætte navne på disse ‘andre bilmærker’. Men nu ved du, at din bil ligner en kartoffel… Hvis ikke det er en Polestar.

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?