Annonce:

Peugeot afviser – er ikke længere et mærke med hurtige biler

Peugeot går ikke op i performance længere. I hvert fald ikke hvis man spørger direktør Linda Jackson. Hun afviser dog ikke at vende tilbage med den slags biler en dag.

Peugeot har engang lavet både hurtige og underholdende biler.

Men den tid er forbi. I hvert fald når det kommer til gadebiler. Mærkets administrerende direktør Linda Jackson siger i et nyt interview, at den slags ikke længere er i fokus.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Top Gear.

I stedet benytter Linda Jackson lejligheden til at fortælle lidt om, hvor mærket alligevel kører med i endurance-serien WEC. Og dermed også verdens hårdeste 24-timers løb på Le Mans-banen, Circuit de la Sarthe, i Frankrig.

LÆS OGSÅ: Der er midlertidig rabat på vej til 694.000 danske bilister

Det handler, siger Jackson, om at have et udstillingsvindue til morgendagens teknologi. Et sted at udvikle og bruge den.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– WEC giver os muligheden for at tale om Peugeot. Ikke kun når det kommer til gadebiler, men også med hensyn til holdbarheden og ingeniørkunst bag.

– Jeg tror, det skal ses som et laboratorium. Du kan teste flere ting helt ned til designelementer. Vores tredelte lygtestruktur dukkede eksempelvis op på racerbilen 9X8, før det skete på gadebilerne.

– Vi kan udvikle alt fra undervogn til hybridteknologi og aerodynamik til brug for gadebilerne på den måde, siger Jackson.

Samme Linda Jackson erkender i øvrigt, at alle elbiler ligner hinanden. Alligevel holder hun fast i, at bilindustrien er på vej mod elektrificering. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler