Reklame:

Paul Walkers Skyline GT-R søger ny ejer: “Prisen stikker af”

En af de Nissan Skylines, som Brian O’ Conner i skikkelse af Paul Walker kører i den fjerde Fast and Furious-film, skal finde en ny ejer.

Den har allerede skrevet Hollywood-historie. Og nu kan en af de Nissan Skylines, som holdet bag Fast & Furious fra 2009 brugte, gøre det igen.

Auktionshuset Bonhams stå for salget af den 23 år gamle Skyline R34 GT-R.  Og her forventer man, at budene stikker af. Vurderingen er allerede sat på den dyre side af 1 million. Altså i dollar. Det svarer til, at der skal veksles 6,86 mio. danske kr. Altså som minimum.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Da Fast and Furious-folkene i sin tid fik bygget bilen om til filmen, var det ud fra Paul Walkers ønsker, at Kaizo Industries gik i gang med projektet. Af samme grund har bilen alt fra et fuldt bygget bur til OMP-racersæder. Indstillingen på dem er der i øvrigt ikke rykket ved, siden Paul Walker sidst sad i bilen.

LÆS OGSÅ: Frustreret ambulancechauffør: “De danske bilister flytter sig ikke”

Den Bayside-blå Skyline GT-R skal finde ny ejer, efter filmselskabet Universal Pictures har haft den stående i en udstilling. Det sker, når Bonhams svinger hammeren fredag 28. april.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?