Annonce:

Paul Walkers Skyline GT-R søger ny ejer: “Prisen stikker af”

En af de Nissan Skylines, som Brian O’ Conner i skikkelse af Paul Walker kører i den fjerde Fast and Furious-film, skal finde en ny ejer.

Den har allerede skrevet Hollywood-historie. Og nu kan en af de Nissan Skylines, som holdet bag Fast & Furious fra 2009 brugte, gøre det igen.

Auktionshuset Bonhams stå for salget af den 23 år gamle Skyline R34 GT-R.  Og her forventer man, at budene stikker af. Vurderingen er allerede sat på den dyre side af 1 million. Altså i dollar. Det svarer til, at der skal veksles 6,86 mio. danske kr. Altså som minimum.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Da Fast and Furious-folkene i sin tid fik bygget bilen om til filmen, var det ud fra Paul Walkers ønsker, at Kaizo Industries gik i gang med projektet. Af samme grund har bilen alt fra et fuldt bygget bur til OMP-racersæder. Indstillingen på dem er der i øvrigt ikke rykket ved, siden Paul Walker sidst sad i bilen.

LÆS OGSÅ: Frustreret ambulancechauffør: “De danske bilister flytter sig ikke”

Den Bayside-blå Skyline GT-R skal finde ny ejer, efter filmselskabet Universal Pictures har haft den stående i en udstilling. Det sker, når Bonhams svinger hammeren fredag 28. april.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler