Annonce:

Over 7.500 bilister vil eje den samme Ford

Over 7.500 bilister har søgt om lov til at købe den samme Ford Mustang GTD. Men så mange biler bygger fabrikken aldrig. Altså måske.

Ford har fået flere forespørgsler på en Mustang GTD, end mærket ønsker at bygge. Mange flere.

For selvom navnet minder om noget, man kunne finde på en gammel europæisk dieselbil, er bilisterne tilsyneladende vilde med den nye topmodel i Mustang-programmet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Ford i en pressemeddelelse.

Mærket, der starter produktionen i 2025 kun for at lukke den ned igen i 2028, vil kun bygge mellem 300 til 600 Mustang GTD om året i løbet af den tid. Det bliver altså højst til 1.400 biler.

LÆS OGSÅ: Købte biler fra Tyskland – nu er han konkurs

Det harmonerer ekstremt dårligt med interessen. For ifølge mærket har mere end 7.500 bilister udvist interesse i at købe en Mustang GTD.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Ford kan også fortælle lidt om de købere, der allerede har meldt sig. 20 procent kommer fra motorsportsverdenen, men kun én ud af fire ansøgere ejer i forvejen en Mustang.

Hvad er det så, de får i en ny GTD? Jo, en GT3-inspireret bil med nummerplader og mere end 800 hestekræfter fra en 5,2-liters V8-motor. Og det afspejler sig i prisen. Ford vil nemlig have over 325.000 dollar svarende til 2,24 millioner kroner for hver eneste bil.

Hvis bare ét eksemplar af Mustang GTD nogensinde kommer til Danmark, gør vi nok bedst i slet ikke at spekulere i prisen med fuld registreringsafgift. Læs mere om bilen her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler