Kørte over 300 km/t – her flygtede Mercedes fra 41 politibiler og en helikopter

Selvom i alt 41 politibiler deltog i jagten, lykkedes det ikke politiet at få fat i føreren af en Mercedes-AMG GT 63 S.

Når man bare ikke vil tale med politiet, kan selv 41 politibiler tilsyneladende ikke stille meget op. I Tyskland er det lykkedes en bilist at stikke fra politiet i en Mercedes-AMG GT 63 S. Sådan en bil har 4-liters V8’er med dobbelte turboer og 640 hestekræfter.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Kommune sænker fartgrænsen i 3 år – Her skal det ske

Med hastigheder over 300 kilometer i timen stak den store Mercedes af, da den lørdag aften mødte en politikontrol ved en motorvejstilkørsel til Zuffenhausen. Herfra gik jagten på bilen og bilisten. Det skriver flere tyske medier. Bl.a. Der Spiegel.

Bilen, der er udstyret med nummerplader fra Biberach i delstaten Baden-Württemberg, kørte herpå 10 kilometer mod færdselsretningen, før den igen blev vendt om og sømmet trådt i bund. I jagten, der varede en time, deltog foruden 41 politibiler også en helikopter.

Reklameblok:Ved ikke hvem eller hvorfor
Sidstnævnte kunne ikke følge med, skriver Der Spiegel. Politiets helikopter har nemlig ‘kun’ en tophastighed på 280 km/t. Mercedes’en blev flere gange presset op over 300 km/t.

På den måde lykkedes det personen bag rattet at ryste politiet af, smide bilen i vejkanten og flygte til fods. Mandag havde politiet endnu ikke noget spor af bilisten, eller en idé om hvorfor vedkommende stak af.

Bilen er dog i ordensmagtens varetægt, hvor den lige nu gennemgår diverse undersøgelse. På den måde håber politiet, at man kan finde nogle spor efter chaufføren.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk