Annonce:

Opel tilbagekaldte 9.800 biler med pinlig fejl

Præcis hvordan fejlen er opstået er usikkert. Men Opel var nødt til at tjekke næsten 10.000 biler for forkerte stelnumre.

Selv med den højteknologi, som biler i dag fremstilles af og med, kan der opstå fejl. Også på Opels fabrik i Rüsselsheim.

Stellantis-koncernen, som Opel i dag er en del af, har nemlig måttet tilbagekalde hele 9.800 eksemplarer af den nyeste Astra.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Alt sammen for at tjekke, om bilerne nu også er udstyret med det korrekte stelnummer, der er trykt ind i B-stolpen på Astra-modellen.

Ejerne af bilerne, der alle er bygget i 2023, blev af samme grund bedt om at køre på værksted. Viste det sig, at et forkert stelnummer dukkede op, var Opel nødt til at skifte hele pladen med det trykte nummer på.

LÆS OGSÅ: 31-årig frikendt for narkokørsel – gav svigermors kaffe skylden

Det er dog ikke i alle tilfælde, at Opel har fået rettet fejlen. På et engelsk forum skriver en Astra-ejer, at hans Vauxhall (som Opel kalder sine biler i England, red.) trods tilbagekaldelsen blev udstyret med endnu et forkert stelnummer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Faktisk sker det ikke så sjældent, at bilmærkerne må ud i flere tilbagekaldelser for at rette det samme problem flere gange.

Senest er det sket for Mazda, selvom mærket har forsøgt at rette fejlen flere gange. Den er dog noget mere alvorlig end et forkert stelnummer. Læs mere om sagen her.

Den slags kan Honda dog godt toppe. I hvert fald i antal. Sidste år tilbagekaldte det japanske mærke hele 2,6 millioner biler. Så mange at man frygtede at løbe tør for reservedele i forbindelse med et tjek for defekte brændstofpumper.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler