Annonce:

Frikendt for narkokørsel: Svigermors kaffe fik skylden

Sidste år fik en nu 31-årig svensk mand 5.000 kroner i bøde for spritkørsel, men så gav han svigermors kaffe skylden. Og nu er bøden revet over.

En 31-årig mand fra Norrköping i Sverige skal ikke betale den bøde på 5.000 svenske kroner, svarende til 3.200 danske kroner, han sidste år fik i bøde for spritkørsel.

Politiet mente ellers at have fundet både alkohol, amfetamin, alprazolam og diazepam i mandens blod. Men i retten faldt sagen helt til jorden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Fra anklagebænken i byretten forklarede manden nemlig, at han drak af sin svigermors morgenkaffe, og at hun får medikamenterne på recept. Noget som svigermoderen i øvrigt bekræftede i retten.

Det skriver Folkbladet.

LÆS OGSÅ: Dansk kendis snydt af bilforhandler: “Alt er væk”

Den 31-åriges svigermor rører normalt medicinen ud i sin morgenkaffe, og det var den kop, som manden ved et uheld var kommet til at drikke af. En forklaring der i første omgang blev forkastet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men da sagen nåede til landsretten, blev forklaringen alligevel godtaget. Anklagemyndigheden har nemlig ikke kunnet bevise, ‘at det er hævet over enhver rimelig tvivl, at manden tog stofferne, som politiet fandt i hans blod, med vilje.’

Det sker ikke så sjældent, at politiets beviser ikke holder i retten. Herhjemme blev en forsker eksempelvis frifundet for at rende rundt og ridse biler. Politiet kunne nemlig ikke bevise det. Læs mere om den sag her.

For nylig er en anden bilist blevet frikendt for at køre 192 km/t i en 80-zone. Billedet fra fotovognen er nemlig så dårligt, at det ikke kan bruges som bevis i retssagen. Men her måtte der også en ankesag til.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler