Ondt koncept: Toyota afslører ‘banefokuseret’ Corolla

Toyota har vist et møgfed Corolla-koncept på SEMA Show i USA

Den bedst sælgende Toyota nogensinde er på vej tilbage på dansk asfalt. Og man, hvor ville vi ønske, at den nye Corolla ser sådan her ud, når den ankommer.

Indtil videre er det dog kun et koncept, som Toyota har løftet sløret for på dette år SEMA Show i USA. Og hvis du synes, den ligner noget, der snildt kunne snuppe omgang efter omgang på Nürburgring, er det ikke bare synsbedrag.

Reklameblok:Japanerne siger nemlig selv, at bilen med sin RS-R-gevindundervogn, letvægts Volk-fælge og Falken FK510-dæk er ‘skræddersyet’ til banebrug.

LÆS OGSÅ: S-APEX: Tesla med widebody-kit i kulfiber og keramiske bremser

Og det ligner ikke bare et tamt salgstrick for den almindelige Corolla hatchback, som kommer til Danmark næste år. Det amerikanske tuner-blad Super Street Magazine har nemlig stået på sidelinjen, da Toyota smed en udstødning med firedobbelte afgangsrør i titanium, Wilwood-bremser og HPS-indsugning på Corolla’en.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Udover det – og at man sikkert sidder som støbt til karosseriet i de sorte Corbeau-skålsæder – er det, hvad Toyota vil lade os vide om bilen for nu.

Imens sidder vi på redaktionen og venter på nyt! Gerne en produktionsdato. Høre I, Toyota?!

 

Reklameblok:

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk