Annonce:

Odense vil alligevel ikke indføre nulemissionszoner

Der bliver ikke noget af de nulemissionszoner, som bestyret i Odense ellers havde oppe at vende som redskab til at få bilisterne ud af byen.

Odense vil stadig være en klimaneutral by. Og det seneste i 2030. Men det bliver ikke ved at tvinge bilisterne ud af byen med nulemissionszoner.

Byen, dropper nu tiltaget, selvom alle kommuner i Danmark med en ny lov fra Christiansborg får mulighed for at indføre den slags zoner.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver MobilityWatch.

– Vi har taget værktøjet og lagt det i værktøjskassen, lyder det fra Tim Vermund Andersen (S), der er klima- og miljørådmand i Odense.

LÆS OGSÅ: Kopibil skal bygges på besat bilfabrik

Fyns største kommune har dog stadig planer om at genere bilisterne. Et flertal i byrådet besluttede i november sidste år, at bilisterne i stort set hele byen ikke må køre hurtigere end 30 km/t.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hastighedsnedsættelserne er dog ikke indført endnu. Og hos Venstre, som sprang fra aftalen, lyder det, at man vil have de nye hastighedsgrænser trukket tilbage igen.

Omvendt har bystyrene i Aarhus og København vedtaget, at der skal være miljøzoner. I Aarhus er man endnu ikke blevet klar over hvor præcist i byen.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler