Annonce:

Nyt Formel 1-hold risikerer ikke at blive til noget

Audi leder tilsyneladende efter en mulighed for at komme af med hjernen bag mærkets Formel 1-projekt – tyskernes tekniske chef, Oliver Hoffmann, .

Audis tekniske direktør, Oliver Hoffmann, er en jaget mand. Det skriver flere internationale medier – blandt andre Automobilwoche – nu.

Jagten foregår angiveligt, fordi Audis nye øverste direktør, Gernot Döllner, efter mindre end et år på posten gerne vil af med Hoffmann.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Gernot Döllner beskylder tilsyneladende sin tekniske direktør for mærkets manglende fremgang generelt. Og det puster endnu engang til rygter om Audis exit fra Formel 1.

Rygter, der altså allerede eksisterer, før Audi overhovedet er til stede i Formel 1. Når flere medier nu igen mener, at Audis Formel 1-program er i fare, skyldes det, at Oliver Hoffmann var en af de chefer, der fik aftalen med Formel 1 og den internationale motorsportorganisation, FIA, i hus.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse afslører de mest fejlfyldte elbiler

Den øvrige del af Audis nuværende ledelse skal angiveligt være knap så begejstret for udsigten til at bruge milliarder af euro på Sauber F1, som mærket gradvist overtager frem mod 2026.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Hjernen bag Audis Formel 1-planer, daværende administrerende direktør Markus Duesmann, blev selv fyret i juni sidste år.

Officielt fordi Audi-salget på det vigtige kinesiske marked i længere tid har svigtet tyskerne. Men der kan altså godt ligge en anden forklaring bag.

Rygtet om, at Audi i virkeligheden ikke gider køre Formel 1, har længe ikke villet dø. Faktisk blussede det sidste år så meget op, at mærkets bestyrelse sidste år i oktober følte sig nødsaget til at benægte ‘snakken om et exit’.

Læs flere nyheder fra og om motorsportens verden lige her!

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler