Annonce:

Nyt Formel 1-hold er stadig ude efter Haas-kører

Faktisk blev han allerede i år tilbudt et sæde, skriver medie. I 2025 kan han dog smutte uden kontraktlige konsekvenser, og så skal Kevin Magnussen muligvis af ny holdkammerat.

Det er ikke sikkert, at hverken Kevin Magnussen eller Nico Hülkenberg er at finde i Formel 1 efter 2024. I hvert fald ikke på papiret.

Men selvom begge har papirer på et sæde hos Haas i den kommende sæson, sker der ting og sager i kulissen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

I hvert fald skriver Racingnews365, at Audi, der i 2026 overtager Sauber, ikke kan slippe tanken om den i dag 36-årige Nicolas “Nico” Hülkenberg.

Mens 2023-sæsonen stadig blev kørt, bekræftede Hülkenberg da også, at der havde været henvendelser fra andre i paddocken.

LÆS OGSÅ: Toyota: “Nu går sandheden om elbiler endelig op for bilisterne”

– Der var dialog, og der var interesse. I sidste ende skete det ikke. Simpelthen fordi jeg har en kontrakt med Haas, og fordi jeg bliver Haas-kører i år og næste år, siger Hulkenberg i et interview med Sky Sports.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Ifølge Racingnews365 var der dog mere end bare interessante samtaler mellem Hülkenberg, Sauber og Audi. Formel 1-holdet skal angiveligt have tilbudt tyskeren en kontrakt. Kontrakten blev dog ikke til noget, da Haas aktiverede en klausul, som holdet har på Hülkenbergs evner bag et rat i 2024.

Et skifte til et fabrikshold i 2025 eller måske endda i 2026 for Hülkenbergs vedkommende kræver først og fremmest, at han får sat sin danske konkurrent på plads.

Selvom det på papiret ser ud til, at Hülkenberg klarede sig bedre end Kevin Magnussen i 2023, var forskellen ikke imponerende. Faktisk var det Magnussen, der hentede Haas’ seneste point i Singapore. Det var hele 7 løb før sæsonen sluttede i Abu Dhabi.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler