Annonce:

Ny undersøgelse: Disse mekanikere får flere kunder

Når de danske bilejere kører deres biler på værksted, er det i stigende grad et frit værksted, valget faldet på, viser en ny undersøgelse.

Skal man tro en ny undersøgelse, som Epinion har lavet for Dansk Bilbrancheråd, DBR, er der godt nyt for organisationens medlemmer.  De frie værksteder får nemlig flere kunder i øjeblikket.

47 procent af de danske bilejere valgte i 2022 at opsøge landets frie værksteder. Det er en fremgang på to procent i forhold til 2020. Og det gælder Dansk Bilbrancheråds direktør Erik S. Ramussen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det er sindssygt flot, at vi i en sparetid, og under pres fra andre aktørers koncepter for at fastholde bilejerne, formår at tiltrække så stor en andel af nye kunder. Man kunne tro, at usikkerhed får bilejere til at holde fast i det velkendte, siger han i en pressemeddelelse.

Det er femte gang over ni år, at Epinion ser på de danske bilisters værksteds-vaner for DBR. Undersøgelserne peger på, at det især er personlig service og den lavere pris der lokker bilisterne til de frie værksteder.

LÆS OGSÅ: Frustreret ambulancechauffør: “De danske bilister flytter sig ikke”

Også når bilisterne bliver spurgt til, om de vil vende tilbage til et frit værksted er der fremgang at spore. I 2020 sagde halvdelen af de adspurgte bilister, at de forventer at runde et frit værksted inden for et år. I dag er det tal 53 procent.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler