Annonce:

Ny elbil fra Rusland ligner bræk

Russernes nyeste bud på en elbil er endnu så ny, at den kun er en prototype. Det ændrer bare ikke på, at den ligner noget, som en syg tre-årig har kastet op.

Ikke engang et barn vil kunne udtænke noget så grimt som Ruslands seneste bud på en elbil. Faktisk er den så grim, at den de seneste dage er gået viralt på de sociale medier.

Ifølge The Autopian er den sørgelige, røde klump udtænkt på Det Tekniske Universitet i Ruslands hovedstad, Moskva.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Her er den tænkt som et bud på en elbil, som den almindelige russer skal have råd til. Og de må mene det seriøst i Moskva. For det, du ser i artiklen her, er ikke bare en computertegning.

Der findes mindst en prototype af “Amber”. Faktisk ligner den første Fiat Multiplas endnu grimmere søster. Og så har vi endda fornærmet Fiat godt og grundigt.

LÆS OGSÅ: Sælger næsten 0 biler i Danmark – nu fyres hver tredje

Når det så er sagt, har folkene i Moskva højst sandsynlig hentet delene til “Amber” fra andre biler. Alt fra spejlene over A-stolpen til det lille knæk efter den næste ikke-eksisterende B-stolpe ligner i mistænkelig grad noget, der er stjålet fra en eller flere andre biler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

World News Today skriver dog, at russerne selv har fremstillet så mange af delene til “Amber” som overhovedet muligt. Og med Vestens sanktioner mod Rusland in mente kommer de øvrige dele højst sandsynlig fra Kina.

Avtotor, der skal bygge bilen, siger, at de vil sætte “Amber” i produktion allerede i 2025. De vil dog ikke ud med nogle specifikationer.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler