Annonce:

Ny Bugatti Tourbilion lagde Google ned i flere timer

Bugattis nye model Tourbillon gjorde i den grad Google forvirret, fordi navnet er inspireret af urværk der allerede findes millioner af søgeresultater om.

Besøg vores annoncør:

Bugatti har formentlig overvejet navnet i måneder, måske år, før man lagde sig fast på, at Chirons afløser skal hedde Tourbillon.

Der er bare et lille problem. Det første mange nyheder om den nye Bugatti Tourbillon lagde Googles algoritmer ned.

Fejlen akyldes ligheden med tourbillion-delen som især findes i schweiziske ure. En Tourbillon, som egentlig er en ring, får sekundviseren til at dreje ekstremt præcist rundt. Ringen sidder i uret for at korrigere for unøjagtigheder, når uret flyttes rundt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det er ikke tilfældet i den nye Bugatti Tourbillon, men det nye modelnavn fik alligevel bilmærket til at tabe kampen med bl.a. Google og flere andre søgemaksiner.

LÆS OGSÅ: Audi-ejer får 12.000 kr. i bøde – “Jeg kan ikke se rødt lys”

Nyheden fra Bugatti forsvandt ganske enkelt i ander søgeresultater, der har meget mere med ure end egentlige biler at gøre.

Det skriver Carscoops.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er faktisk ikke første gang, at Bugatti sender et ur på gaden. Faktisk fik vi allerede i 2020 en uventet forsmag på Tourbillon-navnet, da uret Jacob & Co. Bugatti Chiron Tourbillon blev frigivet.

Uret var og er en hyldest til den Volkswagen udviklede 8-liters W16-motor. Det 280.000 dollar dyre ur, der svarer til knap 2 millioner kroner, viser dele af en lille del af W16-motoren under et lag af krystal.

Og delene bevæger sig. Faktisk er der gang i alt fra turboerne til stemplerne og selve krumtappen. Den indbyggede ‘tankmåler’ viser, hvor meget batteri der er tilbage på uret. En enkelt opladning holder i 60 timer. Læs mere om uret her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler