Annonce:

Nyt “bilmærke” vil bygge 3 millioner forbrændingsmotorer om året

I løbet af denne måned bliver et længe ventet samarbejde, der vil betyde millioner af nye forbrændingsmotorer, en realitet.

Det er de sidste underskrifter, der mangler. Formaliteter med andre ord. Men så kan et nyt joint venture mellem franske Renault og kinesiske Geely også komme i gang.

Kommer i gang med at bygge forbrændingsmotorer. Samarbejdet, der også har det saudiske olieselskab Aramco med på sidelinjen som investorer, betyder, at der de næste mange år også skal produceres forbrændingsmotorer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Det skriver Reuters.

Det er mærker som Volvo, Proton, Nissan, Mitsubishi og Renault, der vil få gavn af de nye motorer. Det er forventningen, at “Horse”, som den franske del af forretningen hedder, med tiden også vil bygge motorer til andre bilmærker.

LÆS OGSÅ: Først i Danmark – nu dropper de også alle brintstationer

– I 2040 vil biler med forbrændingsmotorer stadig udgøre mere end halvdelen af salget i bilindustrien, sagde Patrice Haetell, der er chef for joint venturet, sidste år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Med tiden skal der være 8 af de nye Renault/Geely-fabrikker rundt om i verden. Bl.a. i Spanien, Portugal, Tyrkiet, Rumænien, Brasilien og Chile.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler