Annonce:

Ny asfalt på Storebælt kan spare bilister penge

Det tog 25 år. Men nu er lavbroen ved Storebælt også klar til ny asfalt. En belægning, der kan spare bilister for penge.

Den over seks kilometer lange lavbro på Storebæltsbroen skal have ny asfalt. Det sker efter påske og 25 års brug. Og noget af den nye asfalt er ovenikøbet skånsom over for bilisternes pengepung. Det skriver TV2 Øst.

Den nye type asfalt – kaldet KVS – siges også at være mere klimavenlig. Men bilisterne vil umiddelbart mærke det som mindre rullemodstand i dækkene. Det betyder også, at trafikken over broen samlet set udleder mindre co2, mens bilisterne kommer lidt længere på literen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

LÆS OGSÅ: Lagde drift-video på Youtube – 7 biler beslaglagt i nat

Bilister, der er bekymret for klimaet, kan dog godt få skuldrene ned. For den gamle asfalt skal genanvendes. Ligesom 30 procent af den nye asfalt er genanvendt motorvejs-asfalt.

Arbejdet på lavbroen er planlagt, sådan at det foregår om natten for at genere trafikken mindst muligt. Det sker i ugerne 15,16 og 17 vestgående retning. Mens vi skal hen i efteråret, før det samme arbejde udføres i østgående retning.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler