Nu vil Porsche sælge dig en gamerstol

Den er lavet i samarbejde med Recaro – og så er den selvfølgelig rasende dyr.

Alt, der står Porsche på, plejer at være rasende dyr. Det seneste – en gamerstol som er udviklet i samarbejdet med italienske Recaro – er ingen undtagelse. Hele 1.700 euro svarende til 12.700 kr. skal du finde i budgettet.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Aktivister hacker bilreklamer i ‘klimaets navn’ – “De skal forbydes”

Stolen er udviklet i forbindelse med det digitale 24-timers Le Mans-løb som blev kørt i weekenden. Et løb som i øvrigt endte som noget af en katastrofe på grund af massive og vedvarende serverproblemer.

Faktisk var det så slemt, at virkelighedens forsvarende Formel 1-verdensmester, Red Bulls Max Verstappen, kaldte hele arrangementet for ‘en joke’.

Reklameblok:Det behøver stolen dog ikke vise sig at være. Især ikke når man betaler 12.000 kr. for den. Men interesserede skal skynde sig at få pengene op ad lommen. For som navnet ‘Recaro x Porsche Gaming Chair Limited Edition’ vil den ikke være på lager forevigt. Men hvor begrænset stolen er i antal, nævner Porsches Design Studio dog ikke.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk