Annonce:

Nu taler politiet om større biltræf i weekenden: “Det blev opløst stille og roligt”

Trods meldinger om flere færdselsuheld i nærheden samme aften opløste et biltræf i Ringsted stille og roligt sig selv, siger politiet.  

Lørdag aften bød på flere færdselsuheld i Ringsted. Og mindst ét af dem har Midt- og Vestsjællands Politi mistænkt for at være sket i forbindelse med noget gaderæs i byen. Det oplyser kredsen i weekendens døgnrapport.

LÆS OGSÅ: Hver tredje bilist indrømmer denne dyre dummert

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I samme døgnrapport konstaterer politiet dog også, at et større biltræf på parkeringspladsen ved Godsbanevej syd for Ringsted togstation opløste sig selv stille og roligt, da flere patruljebiler dukkede op.

Ifølge politiet var ‘mere end 100 biler forsamlet’ på det tidspunkt. En 23-årig mand tiltrak sig dog ordensmagtens opmærksomhed på den helt forkerte måde. Den unge mand havde nemlig taget opstilling på en langsomtkørende varevogns trinbræt.

Dumhed udløste flere sigtelser
Hastigheden er dog ligegyldigt i den sammenhæng. Så den 23-årige blev sigtet for at overtræde færdselslovens paragraf 6, som meget konkret forbyder den slags ophold på trinbrædder.

Men det stod faktisk værre til inde i varevognen. Her sad en 24-årig mand bag rattet uden noget kørekort. Den dumhed gik også ud over varevognens ejer, en 53-årig mand fra lokalområdet. At overlade en bil til en person uden kørekort koster nemlig 2.500 kr. i bidrag til statskassen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler