Nu taler politiet om større biltræf i weekenden: “Det blev opløst stille og roligt”

Billedet er ikke relateret til det omtalte biltræf i Ringsted men stammer fra et andet i Randers sidste år. Arkivfoto: presse-fotos.dk

Trods meldinger om flere færdselsuheld i nærheden samme aften opløste et biltræf i Ringsted stille og roligt sig selv, siger politiet.  

Lørdag aften bød på flere færdselsuheld i Ringsted. Og mindst ét af dem har Midt- og Vestsjællands Politi mistænkt for at være sket i forbindelse med noget gaderæs i byen. Det oplyser kredsen i weekendens døgnrapport.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Hver tredje bilist indrømmer denne dyre dummert

I samme døgnrapport konstaterer politiet dog også, at et større biltræf på parkeringspladsen ved Godsbanevej syd for Ringsted togstation opløste sig selv stille og roligt, da flere patruljebiler dukkede op.

Ifølge politiet var ‘mere end 100 biler forsamlet’ på det tidspunkt. En 23-årig mand tiltrak sig dog ordensmagtens opmærksomhed på den helt forkerte måde. Den unge mand havde nemlig taget opstilling på en langsomtkørende varevogns trinbræt.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Dumhed udløste flere sigtelser
Hastigheden er dog ligegyldigt i den sammenhæng. Så den 23-årige blev sigtet for at overtræde færdselslovens paragraf 6, som meget konkret forbyder den slags ophold på trinbrædder.

Men det stod faktisk værre til inde i varevognen. Her sad en 24-årig mand bag rattet uden noget kørekort. Den dumhed gik også ud over varevognens ejer, en 53-årig mand fra lokalområdet. At overlade en bil til en person uden kørekort koster nemlig 2.500 kr. i bidrag til statskassen.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk