Reklame:

Nu taler bror offentligt om Michael Schumacher

Ralf Schumacher, der også kørte Formel 1, taler nu for første gang om sin storebrors seneste svære år.

Offentligheden har i snart 10 år ikke kendt til Michael Schumachers tilstand. Den syvdobbelte Formel 1-verdensmester kom til skade i forbindelse med en skiulykke i Frankring i december 2013.

Men nu taler lillebror Ralf Schumacher for første gang offentlig om sin storebrors tilstand. Det sker i et interview med med magasinet Bunte.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Desværre er livet ikke altid retfærdigt. Det bliver vi nødt til at acceptere, siger Ralf Schumacher.

Det er desværre også det eneste, Ralf Schumacher vil sige om sin brors tilstand. Familien valgte helt tilbage i 2013 at slå ring om den svært tilskadekommende Michael.

LÆS OGSÅ: Medie: Helt andet bilmærke overtager Audis plads i Formel 1

Sin egen Formel 1-karriere tilbragte Ralf Schumacher i skyggen af sin langt mere succesrige bror. Selvom Ralf Schumacher nåede at køre for Toyota, der havde et milliard-stort budget, blev det aldrig til et verdensmesterskab.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Ralf Schumacher vandt sit sidste Formel 1-løb i 2003. Hele fire år før han indstillede karrieren. I dag er han tilknyttet Sky Sports som Formel 1-kommentator.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?