Annonce:

Medie: Helt andet bilmærke overtager Audis plads i Formel 1

Rygtet om at Audi allerede er på vej ud af Formel 1 igen vil ikke lægge sig ned. Nu forbindes Sauber med en helt anden bilproducent.

Toyota kan være på vej tilbage i Formel 1. I hvert fald hvis man skal tro den finske avis Iltalehti.

Mediet skriver, at japanerne står klar som Saubers redning, hvis Audi springer fra.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det seneste stykke tid har det været rygtet, at Audi har fået kolde fødder, når det kommer til Formel 1. Også selvom tyskerne allerede har brugt millioner af euro på det forberedende arbejde.

Men en udskiftning i Audi-toppen denne sommer får alligevel rygtet om en ændret holdning i forhold til Formel 1 til at leve.

LÆS OGSÅ: Flertal går imod folk med elbiler: “De skal også betale”

Ingen af de ledende figurer, der godkendte Formel 1-projektet, er stadig hos Audi. Og med en svigtende økonomi i VAG-koncernen, har den nuværende Audi-top angiveligt svært ved at se meningen med et hold i Formel 1.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage står Toyota der sidst kørte Formel 1 fra 2002 til 2009 uden den store succes. Faktisk lykkedes det ikke japanerne at vinde et eneste af 139 Formel 1-løb, fabrikken kørte med i. Det på trods af milliard-store budgetter hvert år.

Iltalehti skriver dog også, at historien om et muligt Formel 1-comeback til Toyota skal tages med visse forbehold. Ikke desto mindre skulle japanerne allerede have sat navn på deres kørere. Læs mere her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler