Annonce:

Nu sælges Fisker Ocean uden garanti i Danmark

Købere kan spare 200.000 kroner, hvis de vælger at købe en Fisker Ocean uden garanti, siger bilmærket nu.

Fisker Inc. er nu så presset, at man holder brandudsalg på biler i Danmark. Og det er altså helt fabriksnye biler.

I dag kan Jyllands-Posten fortælle, at en forhandler i Hedehusene sælger spritnye Fisker Ocean uden garanti. Til gengæld er der flere hundrede tusinde kroner at spare på en helt ny bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Der er tale om lagerbiler i Danmark, som Fisker endnu ikke har kunnet sælge. Altså biler produceret sidste år. Lige nu ligger produktionen i Østrig, som Fisker Inc. lejer sig ind hos, nemlig helt stille.

Og det vil den efter planen gøre i seks uger. Men tilbage til lagerbilerne. Dem vil Fisker nemlig meget gerne af med. De vil bare ikke stille nogen garanti for, at bilerne fungerer.

LÆS OGSÅ: Kong Frederiks ven dømt for vanvidskørsel

Af Fiskers danske hjemmeside fremgår der en såkaldt ‘ansvarsfraskrivelse’ på grund af den aktuelle økonomiske situation. Altså Fisker Inc.’s aktuelle økonomiske situation.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Helt konkret skriver Fisker om bilerne, der nu er sat ned i pris, at købere ‘må forvente et permanent tab af muligheden for at håndhæve et krav om materialefejl og garantikrav’. Du kan derfor lige nu købe en ny Ocean til 302.957 kr. med en førpris på 523.657 kr.

På nuværende tidspunkt har Fisker solgt knap 5.000 biler på verdensplan. Heraf kører 300 biler rundt med danske nummerplader på.

De biler, der allerede er på vejene, er dog muligvis fyldt med fejl. I hvert fald er det nu tredje gang, at de amerikanske sikkerhedsmyndigheder med bekymring ser på en ny fejl i Ocean. Læs mere om det her.

Fisker er dog ikke den eneste bilmærke i problemer. En svensk aktienanalytiker, som dog også har sat penge på en gevaldig nedtur, mener, at Tesla risikerer at gå konkurs. I hvert fald er den såkaldte Tesla-bobbel bristet, lyder det i et interview med CNBC.

– Hvis den (aktien, red.) falder under et vist niveau på grund af alt det, der er foregået, vil Tesla gå konkurs.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

– Jeg kan ikke se nogen som helst grund til at forvente et opsving i løbet af de næste to år, da disse modeller er forældede, og da økonomien ikke er på vej op, lyder det fra Per Lekander.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler