Reklame:

Nu falder olieprisen – IGEN!

Det er både godt og dårligt nyt. Rystelser i en helt anden del af markedet fik nemlig olieprisen til at falde markant.

Meget taler for, at du snart kan tanke bilen billigere. Hvis det da ikke allerede er tilfældet. Mandag faldt olieprisen på verdensmarkedet nemlig markant. Det skete som direkte konsekvens af bank-krank i USA og bare nogle dage senere i Schweiz.

Frygten for en økonomi i bakgear – altså en recession – kan føre til en faldende efterspørgsel på olie. Og bare indikationen heraf får nu olieprisen til at falde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


LÆS OGSÅ: Undersøgelse: 9 ud af 10 bilister tør ikke købe disse biler

Noget andet er, at de olieproducerende lande frygter flere rentestigninger. Og det med god grund. Allerede i denne uge forventes det, at den amerikanske centralbank FED igen hæver renten. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Det kan ses på olieprisen. Fredag i sidste kostede en tønde europæisk Brent-olie 72,52 dollar. Den samme tønde kostede mandag 71,11 dollar. Også den amerikanske olie er faldet. Fredag lød prisen på 66,7 dollar. Mandag kostede en tønde råolie 65,04 dollar.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?