Nu er der premieredato på dokumentaren ‘I Am Paul Walker’

Det amerikanske TV-netværk Paramount Network har nu offentliggjort premieredatoen for deres næste ‘I Am’-dokumentar – denne gang om den afdøde Hollywood-stjerne, Paul Walker

Reklameblok:I marts meldte det amerikanske TV-netværk Paramount Network ud, at de som en del af den dokumentariske ‘I Am’-serie arbejede på en dokumentar om Fast and Furious-stjernen Paul Walkers liv.

Og nu er der ikke længe til, at dokumentaren løber over skærmen. Ifølge CCN er premieredato nemlig sat til torsdag d. 9 august. Altså om bare 19 dage.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

PAUL WALKER FORTALT AF VENNER
Bag dokumentaren står de to producerer Derik Murray og Adrian Buitenhuis, der begge var involveret i dokumentaren ‘I Am Heath Ledger’ om det ligeledes afdøde Hollywood-ikon, Heath Ledger.

Den nye Walker-dokumentar vil med hjælp fra de personer, der kendte Paul Walker bedst, fortælle historien om Walkers filmkarriere, men også det velgørenhedsarbejde han var en del af i forbindelse med jordskælvs-katastrofen på Haiti i 2010. Og altså tre år før Walker omkom efter at være forulykket i en Porsche Carrera GT d.30 november 2013.

Derudover berør filmen Paul Walkers passion for det maritime liv og hændelserne om til hans alt for tidlige død som bare 40-årig.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk