Nissan producerer nu spritnye R33 og R34 GT-R-dele

Nissans Nismo Heritage Parts-program producerer nu dele til hele Skyline GT-R-rækken

Tiden går, og med sig tager den, den ene bilmodel efter den anden. Så er du ikke lige faldet for den absolut nyeste model, bliver det kun en sværere kamp at finde delene, der holder din firehjulede ven kørende. Medmindre du da har en Nissan af ældre dato.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Japanerne har nemlig – langt om længe fristes man til sige – opdaget, at der er i en forretning i at forsyne ejere af biler fra bagkataloget med dele. Det er den proces, der nu er gået i gang. I begyndelsen kommer det Skyline R33 og R34 GT-R-ejere til gode.

LÆS OGSÅ: Nissan har lavet en hardcore racerbil ud af Leaf

Produktionen begynder 18 måneder efter, at Nissan selv annoncerede planerne, som dengang tog udgangspunkt i fabrikkens ønske om at forsyne R32 GT-R-ejere med nye dele.  Netop fordi fabrikken indså, at det i stadigt stigende grad blev som jagten på nålen i høstakken overhovedet at finde dele til 80’er-ikonet med tilnavnet ‘Godzilla’.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Indtil videre er der nyproduktioner af 160 partnumre fordelt på de tre Skylines. Nissan lagde ud med 80, og vil ikke afvise at der kommer flere til.

Så som det er nu, kan du finde fabriksnye drivlinje, eksteriør, elektriske og forskellige mekaniske dele til din Skyline GT-R. Hvis du da ejer sådan en.

 

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk