Annonce:

Netflix gav 374 millioner til lusket type – brugte alle pengene på Rolls-Royce

En lurvet type med langt hår skulle have instruret en hel serie for Netflix. I stedet endte han med at bruge næste en halv milliard kroner på biler. 

Det er efterhånden længe siden, at den amerikanske streamingtjeneste Netflix smed hele 62 millioner dollar efter en ukendt instruktør ved Carl Erik Rinsch.

Aftalen mellem parterne går helt tilbage til 2018. Men Netflix fik absolut intet for pengene. I stedet brugte Carl Erik Rinsch, der angiveligt gik fra forstanden, 55 millioner dollar svarende til 374 millioner kroner af det samlede beløb på luksusbiler, kryptovaluta og lyssky aktiehandler.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Af de 55 millioner dollar, Netflix lige pludselig manglede, har Carl Erik Rinsch brugt mindst 9 millioner dollar på at købe fem Rolls-Royce-modeller, én Ferrari og et ur til 400.000 dollar.

Det skriver Jalopnik.

Altså til sig selv. Pengene skulle Rinsch i virkeligheden have brugt på en sci-fi-serie, som han havde foreslået flere streamingtjenester. Men Netflix smed altså det største bud efter serie.

LÆS OGSÅ: Over 1.000 danske bilister ramt af uhyggeligt tyveri

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hvor resten af pengene – godt 46 millioner dollar eller 312 millioner kroner – som Carl Erik Rinsch havde adgang til – er forsvundet hen, er et spørgsmål der fortaber sig i tåger af aktiehandler og kryptovaluta.

Rinsch er dog langt fra den eneste, som i tidens løb har brugt andres penge – og mange af dem – på luksusbiler.

Tilbage i august blev en jysk bilforhandler, der har flere gange har ført sig frem i offentligheden, dømt i en sag om svindle med stjålne og meget dyre biler. Læs mere om det her.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler