Annonce:

Mysterie “løst”: Derfor blev tre spritnye Tesla fundet efterladt i en skibscontainer

Det vakte stor undren, da 3 helt nye Tesla Roadster dukkede op godt gemt i en skibscontainer i Kina. Nu er man dog kommet en forklaring nærmere. 

Tre helt nye biler i én container. Bevares, det er set før. Faktisk sker det hver dag. Men det er ikke hver dag, at bilerne bare bliver efterladt i containeren.

Og det i årevis. Men jo, i mindst ét tilfælde er det sket for tre Tesla Roadster-modeller, som i 2010 blev sendt fra USA til Kina. De kom bare aldrig ud på de kinesiske veje.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nu viser det sig, at bilerne faktisk slet ikke skulle have været på vejene. I stedet blev de købt af en bilproducent. Bilmærket er dog siden gået konkurs.

Og det her er kun spekulation, men det minder lidt om, at bilerne i sin tid kun blev købt for at blive skilt ad og kopieret. Måske helt, måske delvist.

LÆS OGSÅ: Så skete det – En ny afgift er vedtaget – rammer de danske veje i 2025

Ifølge Carscoops er auktionen over de tre Teslaer nu udskudt. Bilerne skulle egentlig være solgt videre 28. maj. Altså sidste søndag. Men nu er der først ‘deadline’ i morgen. Fredag 2. juni.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Amerikanske Grupper Motors, der nu har købt bilerne, og sat dem til salg igen, fortalte 30. maj på sin hjemmeside, at der er bud 2 mio. dollar for de tre Roadster-modeller. I dansk mønt svarer det til lige knap 14 mio. kr.

Det virker dog som en helt absurd pris for tre, 13 år gamle elbiler. Fuldstændig ubrugt eller ej. Spændende bliver det i hvert fald at følge med i bilernes skæbne. Vi har sikkert ikke skrevet de sidste linjer i den sag.

 


Annonce:

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler