Annonce:

Mustang der blev smadret i Fast and Furious-film leder efter ny ejer

Bilen er en af i alt fem der blev brugt på settet til 2 Fast 2 Furious i 2002. Og selvom det er mere end 20 år siden, har bilen ikke kørt over 1.000 kilometer.

2 Fast 2 Furious. Hvornår var det nu lige, det var? Jo, filmoptagelserne begyndte i efteråret 2002. Altså for mere end 20 år siden.

Filmen udkom allerede i den efterfølgende sommer. Og her snart 21 år senere dukker minder om filmen stadig op til overfalden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

En af de Ford Mustang, der blev brugt til en side ikonisk scene med Paul Walker og Tyrese Gibson, leder nemlig efter ny ejer i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Bilmærke får tilladelse til blinklys med helt ny farve

Det oplyser auktionshuset Mecums. Her forventer man, at bilen indbringer et sted mellem 60.000 og 90.000 dollar. I dansk valuta svarer det til mellem 404.000 og 607.000 kroner.

Bevares, auktionen finder først sted lige på den anden side af nytår, så der går et par dage endnu. Men videre skal den altså, den røde Mustang.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Bilens originale registreringsattest, der viser, at den blev købt og indregistreret til Universal Studios i 2002, følger med i handlen. Det samme gør en bunke papirer, der beskriver bilens rolle i filmen.

Mustangen er nummer 88 ud af cirka 120 biler, som blev indkøbt til den anden Fast and Furious-film. Under hjelmen ligger en 4,6-liters V8-motor med en række opgraderinger fra tuneren Saleen.

Bilen er ikke lige præcis den Mustang, der lider døden under hjulene på en lastbiltrailer i filmen. Men den var med i ræset og er siden blevet genopbygget af Mason’s Hotrods and Hobbies – et karosseri-firma i South Carolina.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Siden filmscenerne er det dog ikke blevet til meget liv på vejene for den røde Ford. Faktisk har den bare kørt 941 kilometer… i alt.

Forden, der leder efter ny ejer, er ikke det eneste Fast and Furious-nyt i disse dage. Vin Diesel har nemlig også fået et sagsanlæg på halsen. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler