Annonce:

VIDEO: Dette motorcykelspil ser SYGT realistisk ud

Vi er vant til, at grafikken i spil bliver bedre og bedre. Alligevel har grafikken i Ride 4 blæst os bagover med 60 billeder i sekundet.

Besøg vores annoncør:

Opdatering 8. august 2023: Siden denne artikel udkom, er der sat udgivelsesdato på Ride 5. Og det er en endnu vildere grafisk oplevelse. Det ser i hvert fald sådan ud.

Hvis du interesserer dig bare den mindste smule for for motorcykler, har du sikkert hørt om Isle of Mann TT-løbet. Tourist Trophy-løbet er blevet kørt på den lille ø i Det Irske Hav næsten hvert år siden 1907, og det har – desværre – også kostet en masse menneskeliv.

Den nidobbelte MotoGP-verdensmester Valentino Rossi har endda sagt, at det er for farligt til ham. Alligevel flokkes folk om løbet, når det kommer til øen. Og ved du endnu ikke, hvad TT-løbet er – så google det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Alene en søgning rundt på nettet efter løbet er nemlig en hæsblæsende oplevelse i sig selv. Bedst er det selvfølgelig at opleve løbet med egne øjne.

LÆS OGSÅ: Tesla brød spontant i brand hos ophugger – “Brandmænd måtte smadre bilen med en gaffeltruck”

Men kan man ikke det, er det kommende PlayStation-spil Ride 4 noget nær det næstbedste. Spillet kan afvikles med 60 billeder i sekundet, og det er intet mindre end absurd realistisk at se på.

Næsten som at køre selv
Selvfølgelig får du ikke samme oplevelse af at spille computerspil, som hvis du selv sad på en motorcykel og blæste hen over asfalten på øen (nogle af de hurtigste MC’ere flyver nærmest løbedistancen igennem, red.).

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men Ride 4 ser helt fantastisk ud! Det udkom til både PlayStation, Xbox og PC den 5. oktober 2021.

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler