Annonce:

Miljøaktivister spærrer vej – bliver smidt væk af bilister

Vrede bilister greb fredag til selvtægt mod en række klimaaktivister, der havde sat sig for at spærre vejen for dem ved Amagermotorvejen.

Besøg vores annoncør:

Endnu engang har en klimaaktivistisk demonstration udløst vrede blandt bilister. Denne gang greb nogle af bilisterne til selvtægt.

Bilisterne begyndte ganske enkelt at fjerne aktivisterne fra den del af afkørslen til Amagermotorvejen, som aktivisterne havde sat sig ned for at spærre fredag morgen.

Det skriver presse-fotos.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge mediet har Københavns Politi efterfølgende anholdt mindst fem af aktivisterne, mens flere af bilisterne rev demonstranternes bannere fra dem.

LÆS OGSÅ: Bugatti Tourbillon har 1.800 hestekræfter og V16-motor

Vagtchef ved Københavns Politi Stefan Ladeby fortæller, at anholdelserne er sket, fordi aktivisterne ikke ville rette sig efter politiets påbud om at forlade vejen. Det betyder, at aktivisterne straffes med bøder.

Presse-fotos.dk kan dog fortælle, at aktivisterne satte sig tilbage på vejen, da politiet havde forladt området. Desværre er det ikke første gang, at gruppen chikanerer bilister voldsomt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

En marts-morgen var det også lige ved at gå helt galt på motorvejsafkørslen ved Jægersborg. Her truede en frustreret bilist med at slå tænderne ud på den næste aktivist, der åbnede munden. Læs mere om det her.

Miljøaktivister spærrer vej - bliver smidt væk af bilister
Credit: presse-fotos.dk

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler