Mercedes vil IKKE sælge hestekræfter på abonnement i Europa

I denne uge kom det frem, at Mercedes’ amerikanske kunder vil kunne købe sig til ekstra hestekræfter på abonnement. Mærket må ikke tilbyde det samme i Europa.

Hvorfor er helt klart. Men Mercedes siger selv, at de ikke må sælge ekstra hestekræfter til europæiske kunder. I hvert fald ikke på abonnement. I denne uge kom det ellers frem, at mærkets amerikanske kunder meget snart vil kunne købe sig til ekstra hestekræfter.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Men den ‘luksus’ kommer altså ikke til at gælde de europæiske kunder. Hverken i England eller på det europæiske fastland. Det fortæller Mercedes til Carscoops.

For en pris på 1.300 dollars svarende til 9.300 danske kr. om året kan ejere af eksempelvis eldrevne Mercedes 350-modeller hæve antallet af hestekræfter fra 292 til 354.

Mercedes er langtfra de eneste, der spinder guld på at sælge kunder ekstra funktioner til bilerne efter købet. Konkurrenterne hos BMW sælger blandt andet sæde- og ratvarme på abonnement. Noget mærket på det seneste dog også har fået massiv kritik for.

Reklameblok: 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk