Annonce:

Mercedes vil IKKE sælge hestekræfter på abonnement i Europa

I denne uge kom det frem, at Mercedes’ amerikanske kunder vil kunne købe sig til ekstra hestekræfter på abonnement. Mærket må ikke tilbyde det samme i Europa.

Hvorfor er helt klart. Men Mercedes siger selv, at de ikke må sælge ekstra hestekræfter til europæiske kunder. I hvert fald ikke på abonnement. I denne uge kom det ellers frem, at mærkets amerikanske kunder meget snart vil kunne købe sig til ekstra hestekræfter.

Men den ‘luksus’ kommer altså ikke til at gælde de europæiske kunder. Hverken i England eller på det europæiske fastland. Det fortæller Mercedes til Carscoops.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

For en pris på 1.300 dollars svarende til 9.300 danske kr. om året kan ejere af eksempelvis eldrevne Mercedes 350-modeller hæve antallet af hestekræfter fra 292 til 354.

Mercedes er langtfra de eneste, der spinder guld på at sælge kunder ekstra funktioner til bilerne efter købet. Konkurrenterne hos BMW sælger blandt andet sæde- og ratvarme på abonnement. Noget mærket på det seneste dog også har fået massiv kritik for.

 


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler