Annonce:

Mercedes giver op – klar til at kopiere Red Bulls bil

Teamchef Toto Wolf orker ikke flere tæsk, selvom han er den øverst ansvarlige for det dårlige udviklingsarbejde i Mercedes-garagen.

Mercedes’ teamchef Toto Wolf har fået nok. Nok af endnu engang at have en bil som ikke kan følge med Red Bull. Faktisk er teamchefen så træt af, at ingen Mercedes-kører kan følge med Red Bull, at han er klar til at give et specielt grøn lys.

Mercedes-folkene kan nemlig blive tvunget ud i at kopiere Red Bull, hvis W14-raceren skal have en chance for at kunne følge med helt i toppen af Formel 1-feltet. Og det er Wolf efterhånden parat til at tillade.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– På nuværende tidspunkt er vi ikke dogmatiske omkring, hvordan bilen skal se ud. Det skal bare være den hurtigst mulige bil, siger Toto Wolff til motorsport.com.

– Om det ligner Red Bull eller SpaceX, er jeg ligeglad med. Den skal bare være hurtig, siger chefen.

LÆS OGSÅ: Frustreret ambulancechauffør: “De danske bilister flytter sig ikke”

DR’s Formel 1-ekspert Peter Nygaard mener dog ikke, at alle Mercedes’ problemer er løst med en kopi af Max Verstappens racer. Der skal nemlig også tages hensyn til penge og tid.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Noget som Mercedes måske slet ikke har. I hvert fald ikke hvis de skal holde sig inden for sportens budgetloft i 2023.Efter to løb er Lewis Hamilton med en femteplads i den samlede stilling den bedst placerede af de to Mercedes-kørere.

Holdkammeraten og landsmanden George Russell ligger dog lige efter den syvdobbelte verdensmester på en sjetteplads.  Der er Formel 1 igen i denne weekend, når feltet trykker til Albert Park i Melbourne, Australien.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler