Reklame:

Mercedes giver op – klar til at kopiere Red Bulls bil

Teamchef Toto Wolf orker ikke flere tæsk, selvom han er den øverst ansvarlige for det dårlige udviklingsarbejde i Mercedes-garagen.

Mercedes’ teamchef Toto Wolf har fået nok. Nok af endnu engang at have en bil som ikke kan følge med Red Bull. Faktisk er teamchefen så træt af, at ingen Mercedes-kører kan følge med Red Bull, at han er klar til at give et specielt grøn lys.

Mercedes-folkene kan nemlig blive tvunget ud i at kopiere Red Bull, hvis W14-raceren skal have en chance for at kunne følge med helt i toppen af Formel 1-feltet. Og det er Wolf efterhånden parat til at tillade.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– På nuværende tidspunkt er vi ikke dogmatiske omkring, hvordan bilen skal se ud. Det skal bare være den hurtigst mulige bil, siger Toto Wolff til motorsport.com.

– Om det ligner Red Bull eller SpaceX, er jeg ligeglad med. Den skal bare være hurtig, siger chefen.

LÆS OGSÅ: Frustreret ambulancechauffør: “De danske bilister flytter sig ikke”

DR’s Formel 1-ekspert Peter Nygaard mener dog ikke, at alle Mercedes’ problemer er løst med en kopi af Max Verstappens racer. Der skal nemlig også tages hensyn til penge og tid.

Reklameblok:
Noget som Mercedes måske slet ikke har. I hvert fald ikke hvis de skal holde sig inden for sportens budgetloft i 2023.Efter to løb er Lewis Hamilton med en femteplads i den samlede stilling den bedst placerede af de to Mercedes-kørere.

Holdkammeraten og landsmanden George Russell ligger dog lige efter den syvdobbelte verdensmester på en sjetteplads.  Der er Formel 1 igen i denne weekend, når feltet trykker til Albert Park i Melbourne, Australien.
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?