Annonce:

Medie: Toyota tager livet af Supra i 2026

En Toyota-talsmand vil ikke bekræfte nyheden, men siger at mærket ‘evaluerer’ på fremtiden. I 2026 vil Supra være en 7 år gammel bil.

7 år, og så er det slut.

Det er tilsyneladende sådan både BMW og Toyota tænker i forhold til modellerne Z4 og Supra, som deler både platform og generel teknik.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver tyske Automobilwoche.

Nyheden kom frem i forbindelse med noget helt andet. Nemlig fremtiden for det kriseramte Magna Steyr. Men fordi både BMW’en og Toyota’en bygges på Magna Steyrs fabrik i Østrig, er deres skæbne alligevel sluppet ud som en del af pakken.

LÆS OGSÅ: Ford tilbagekalder 5.000 biler med fatal fabriksfejl

Bilfabrikken i Østrig har for nylig fortalt 500 af sine ansatte, at de ikke længere har noget job. Det skyldes udsigten til stadig færre ordre. Blandt andet fordi Fisker, der får bygget Ocean-modellen i Østrig, har sat en stopper for hele sin produktion.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Magna Steyr selv forventer hverken at se noget til flere nye Fisker Ocean eller Henrik Fisker. Men det er ikke den eneste bil, fabrikken snart ikke producerer længere. Både BMW’s 5-Serie, Jaguar E- og I-Pace er på vej ud.

Hos Toyota vil man ikke bekræfte noget. Men hos den nordamerikanske importør siger vicedirektør Dave Christ, at man ‘ikke har noget at fortælle på nuværende tidspunkt, men at man overvejer situationen’.

Supra er ikke den eneste, bil der er på vej ud. Nye EU-regler betyder nemlig, at det for de fleste bilmærker bliver umuligt at holde mange af deres nuværende modeller kørende. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler