Annonce:

Medie: Kevin Magnussen får ny Formel 1-kontrakt nu

Kevin Magnussen udløber ved udgangen af denne sæson. I hvert fald på papiret. Men den 30-årige dansker er milimeter fra en forlængelse, skriver medie.

Haas og teamchef Gunther Steiner er godt tilfreds, med hvad man har. Og set med danske øjne er det godt nyt for Kevin Magnussen, hvis fremtid ser ud til at være sikret.

Faktisk, skriver Formel 1-journalisten Lawrence Barretto, at Haas ikke tør lave ændringer frem mod 2024. I hvert fald ikke bag rattet i deres racere.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Efter at have brændt nallerne med at prøve sig frem med uerfarne kørere, der kom med finansiering, er Haas vendt tilbage til erfaring.

– Det giver mening for det amerikanske hold, der deltager i kampen om at blive nummer syv, hvilket vil være deres bedste placering siden 2018.

LÆS OGSÅ: Racerløb er på vej tilbage til Jylland – “Kommunen har allerede sagt ja til 5 år”

Det er næsten sikkert, at de vil præsentere en uændret kørersetup, skriver Barretto i sin seneste klumme for den officielle Formel 1-side, som PlanetF1 refererer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Barretto skriver videre, at der allerede skulle være forhandlinger i gang mellem Haas-lejeren og Kevin Magnussen, og at disse ‘er meget positive’ allerede.

Dog antyder Lawrence Barretto også, at begge Haaskørere lever på lånt tid. Både Nico Hulkenberg og Kevin Magnussen må efter sigende lever med en ét-årig forlængelse.

 

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler