Annonce:

Medie: Ford dropper særligt krav til alle elbiler

Reglerne blev indført for at presse flere penge ud af forhandlere, der ville sælge elbiler. Men nu kan Ford – der taber millioner på netop elbiler – droppe hele planen.

Siden 2022 har Ford tvunget en række af mærkets forhandlere gennem en rasende dyr såkaldt certificeringsproces.

Forløbet, der bl.a. kræver investeringer i ladestandere og en række udbygninger af forhandlernes butikker, kan dog meget vel være på vej direkte i skraldespanden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Mange forhandlere har nemlig sagt nej tak til Fords krav, og nu har så mange tilsyneladende sagt nej, at Ford er klar til at droppe alle krav og restriktioner.

Det skriver Auto News.

LÆS OGSÅ: På mindre end 2 år har Polestar tabt 177 milliarder kroner

Over for mediet forsøger Ford dog at forklare sig med, at man ikke ønsker ‘at ekskludere nogle af de mange forhandlere som vil sælge elbiler’.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det fortæller vicedirektøren for Fords elbils-afdeling Lisa Drake. Nu siger hun på Fords vegne, at bilmærket vil sørge for at oplære ‘alle forhandlere i det at sælge elbiler’.

På den anden side står det faktum, at elbiler faktisk ikke er nogen fed forretning for netop Ford. Bilmærket taber 1 million kroner på hver eneste elbil, det sælger. Læs mere om det her.

Samtidig har Ford i Europa trukket målet om kun at sælge elbiler på vores kontinent tilbage. Det skulle ellers være sket senest i 2030.

Ford er dog ikke det eneste bilmærke, der i øjeblikket finder bakgearet og træder på speederen, når det kommer til elbiler. Også Mercedes siger nu, at man ikke ved, hvornår elbilen udkonkurrerer forbrændingsmotoren.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Andre bilmærker lægger sig nu på en linje, hvor hybridbilen er det mest interessante. Hos Volkswagen er man ligefrem overrasket over, at det nu er, hvad bilisterne gerne vil køre i. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler