Annonce:

Medie: Elon Musk forlangte, at Tesla skulle snyde sine kunder

Det var på forlangende fra Elon Musk, at Tesla ændrede software, sådan så rækkevidden var lige lovlig optimistisk i mærkets modeller.

Besøg vores annoncør:

Tesla sprøjter biler ud på vejene og tjener penge som aldrig før. Men ikke alt er fryd og gammen i Tesla-land.

Nu skriver nyhedsbureauet Reuters nemlig, at mærket helt bevidst snyder sine kunder. Og at det skulle være sket på forlangende fra den administrerende direktør Elon Musk.

Helt konkret har Tesla skruet sin software sådan sammen, at rækkevidden er langt mere optimistisk, i forhold til hvor langt bilerne kan komme på en opladning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Så længe der er mere end 50 procents strøm på batteriet, vil softwaren skrue rækkevidden kunstigt i vejret, siger de kilder, Reuters har talt med.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen kommer med nyt om sin fremtid hos Haas

Først når batteriet er under 50 procent, kommer bilerne med et langt mere realistisk bud på rækkevidden, lyder kritikken fra kilderne.

– Elon ville have, at der stod et flot tal, når bilen var helt ladet op. Når du køber en bil, og du kan se, at der står 560 eller 640 km rækkevidde, er det en god fornemmelse, siger en kilde hos Tesla til Reuters.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det Reuters nu afdækker, er ikke noget nyt fænomen hos Tesla. Så sent som i januar i år fik bilmærket en bøde på 14 millioner dollar af de sydkoreanske myndigheder for at have manipuleret med rækkevidden.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler