Annonce:

Medie: BBC lukker Top Gear

Efter en uhyggelig ulykke, der sendte én af de tre nuværende Top Gear-værter på hospitalet, tyder mere og mere på, at TV-programmet Top Gear lukkes.

Søndag i sidste uge skrev den britiske avis Daily Mail, at BBC – der svarer til briternes bud på Danmarks Radio – har opløst det TV-hold, der producerer Top Gear.

Det sker efter en uhyggelig ulykke overgik Freddie Flintoff, der er en del af den nuværende værtstrio i december, i marts fik BBC til offentligt at lægge programmet på is.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nu citerer avisen BBC-kilder for at sige, programmet ikke bare sættes på pause men helt lukkes ned.

Forud for opløsning af TV-holdet havde to ledende producere sagt op. Men på trods af det har BBC ikke meldt ud, at man helt skrotter Top Gear.

LÆS OGSÅ: Henrik købte Nicklas Bendtners konfiskerede Porsche – “Den skal have en seriøs klargøring”

Er det sket med programmet, vil det markere enden på 46 års bilhistorie på BBC. Den første Top Gear-udsendelse løb af stablen i 1977.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

For mange uden for England vil programmet nok være mest kendt for udsendelserne mellem 2003 og 2015, hvor trioen af værter hed Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond.

Det sluttede, da Jeremy Clarkson slog programmets producer og blev fyret af BBC. Siden har public service-stationen flere gange forsøgt at genstarte bilprogrammet. Men det er ikke rigtig lykkedes.

 

 

Læs mere efter annoncerne:

PRØV NU: TJEK DIN BILFORSIKRING!

Indtast din nummerplade og se billige priser på bilforsikringer med det samme!


Læs mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler