Maserati smadrer ny model under testkørsel

Det var sandsynligvis ikke en del af planen, at en Maserati-ansat skulle ramme en pæl i mærkets nye SUV, Grecale.

Det var sandsynligvis ikke en del af planen, at en Maserati-ansat skulle ramme en pæl i mærkets nye SUV, Grecale.

Maserati Grecale er en mellemstor SUV, som mærket meget snart sender på vejene for at kunne konkurrere med BMW X3 og Porsche Macan. Bilen er dog endnu ikke blevet afsløret endnu. Alligevel kan vi få en ret god idé om, hvordan det vil tage sig ud.

Omend det måske er på en lidt spøjs måde.

Fornyelig stod en testbil fra fabrikken nemlig meget stille i Torinos trafik.



Billeder af uheld er blevet delt af Instagram-brugeren alessiolamartina. Heldigvis forlyder det, at ingen personer kom til skade under ulykken. Og bilen kan nok godt repareres på fabrikken.

Historien melder dog ikke noget om, hvorfor Maserati’en mødte pælen. For sådan en flytter sig ikke – pælen altså.

Debuten er udskudt
Egentlig skulle Maserati have præsenteret Grecale ved et event 16. november i år. Men ligesom så mange andre bilfabrikker er Maserati i øjeblikket ramt af massive forsyningsproblemer. Bilens lancering er derfor skubbet til ‘engang i løbet af foråret 2022′.

Modellen deler meget af sin teknik med Alfa Romeos SUV af samme størrelse, Stelvio. Udover Grecale, som der i øvrigt ikke findes nogle officelle billeder af, ventes Maserati at løfte sløret for en række andre biler med forbrændingsmotor, inden man gør klar til elbilsudgaver senere hen.



Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk