Urus spottet i trafikken – optager egen motorlyd

Lamborghini lægger ikke skjul på, at de på vejene omkring fabrikken tester en Urus. Men specfikt for hvad, er uvist. Det har noget med lyd og mikrofoner at gøre.

En Lamborghini Urus ude på testkørsel er blevet set i trafikken nær fabrikken i Bologna, men den gemmer ikke på noget. To mikrofoner er fuldt synligt tapet til bilen.

Hvad det skal betyde, kan vi ikke helt blive kloge på. I hvert fald ikke ud fra den video, som er havnet på youtubekanalen Varryx.

Men det er tydeligt at se, at et par mikrofoner er tapet fast til bagklappen. Ingen camouflage eller andet forsøg på at skjule noget her. Urus’en ligner og ser uden som den model nu gør. Eneste forskel er mikrofonerne, og det faktum at bilen skulle være udstyret med specielle nummerplader, som tilhører Lamborghini-fabrikken.

Ikke noget mystisk i det, så hvad er det egentlig, Lamborghini har gang i. Ud fra videoen lyder det heller ikke, som om at Lamborghini tester nogle motorændringer. Altså intet V12 eller V10-vidunder i forklædning.Det kan selvfølgelig bare være, at Lamborghinis testkører udfører decibelmålinger. Den slags gør bilfabrikkerne tit. Men hvis det er for at gemme lyden, så den kan pumpes ind via højtalere i en eventuelt kommende elbils-udgave, synes vi, det står skidt til.Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Email: bj@boosted.dk