Marianne om vild pris-nedsættelse – “Jeg føler mig snydt og udnyttet af Tesla”

På de sociale medier – og i flere nyhedsmedier – lufter flere Tesla-ejere deres frustration over at være gået glip af mærkets seneste træk som med ét har gjort visse modeller op til 130.000 kr. billigere.

Flere Tesla-ejere føler sig i den grad snydt, efter at mærket uden varsel satte prisen markant ned på flere modeller. Det skete fredag i sidste uge. Og det ikke kun i Danmark. Også USA, Tyskland, Frankrig og Australien er blandt de lande, hvor Tesla har slået, hvad der svarer til op til 130.000 kr. af prisen på udvalgte modeller.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Rasende bilforhandler: “Tesla behandler deres kunder RIGTIG dårligt”

Og nu lufter flere Tesla-ejere deres utilfredshed mod mærket og dets administrerende direktør Elon Musks. Ifølge Bloomberg var og er vrede oven på fredagens nyhed da også til at tage og føle på.

“Føler mig holdt for nar”
Mediet har talt med tre Tesla-ejere, som alle købte biler kort før Tesla satte prisen ned.

Reklameblok:– Jeg føler, jeg er blevet holdt for nar. Jeg føler, jeg er blevet udnyttet som forbruger, siger Marianne Simmons til mediet.

I september sidste år betalte hun over 77.000 dollars for en Tesla Model Y. I fredags satte mærket den bil ned med 13.000 dollars i USA.

– Umiddelbart står jeg nu og mangler 13.306 dollars (91.500 kr., red). Det er mange penge, og det er ikke kun mig der står i den her situation. Det kommer til at påvirke mange andre som lige har købt en Tesla.

Reklameblok:

Aldrig mere en Tesla
Marianne Simmons fortæller desuden til Bloomberg, at hun aldrig kunne drømme om at købe en Tesla igen.

Budene, på hvorfor Tesla lige pludselig skærer på dramatisk i priserne, er mange. Men selv forklarer Tesla, at det skyldes ‘lavere produktionsomkostninger’.

Også i Kina har vrede Tesla-ejere protesteret over de vilde prisnedsættelser. Det foregik foran Teslas distributionscenter i Shanghai. Efterfølgende sagde mærket, at man var klar til at ‘svare på kritikken’.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk