Mand med Harley-hang sigtet – “Han har stjålet motorcykler for millioner”

Foto: Daniel Thürler

Politiet har anholdt en 35-årig mand som tilsyneladende har været meget glad for andres Harley Davidson-motorcykler.

Mindst syv gang imellem august 2020 og august sidste år har en i dag 35-årig mand stjålet motorcykler. Det mener Københavns Politi, som har anholdt ham, i hvert fald. Helt konkret drejer det sig i alle tilfælde om motorcykler af mærket Harley Davidson.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Undersøgelse slår fast: Mænd i sportsvogne har små vedhæng

Motorcyklerne er dog ikke de eneste tyvekoster, som politiet mener, den 35-årige har raget til sig på uhæderlig vis. Flere el-løbehjul og el-cykler mener politiet også, han har stjålet.

Politiet mener, at den 35-årige har udset sig sine ofre blandt turister som har været på besøg i hovedstaden. Selvom der også er forsvundet ting fra folk med fast bopæl i København.

Reklameblok:Tyvekoster for millioner
Ifølge politiet har den nu anholdt ‘stor viden’ om netop de amerikanske motorcykler.

– Det kan kun være gjort af en gerningsmand med indgående kendskab til netop den type motorcykler, og det har naturligvis indgået som en central del af efterforskningen, siger vicepolitiinspektør Peter Reisz til Ritzau.

Ifølge politiet er det lykkedes den 35-årige at stikke afsted med motorcyklerne, fordi han både har brudt låse op og fiflet med elektroniske startspærrer. Samlet er manden sigtet for at have stjålet værdier på op mod 2,5 mio. kr. i løbet af de to år.

Reklameblok:

En gang lykkedes det dog en Harley Davidson-ejer at opdage, at den 35-årige var i gang med at stjæle hans motorcykel.

 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk