Undersøgelse slår fast: Mænd i sportsvogne har små vedhæng

Foto: Jeremy Perkins

Skal man tro en ny undersøgelse fra University College London, så har den svenske klimaaktivist Greta Thunberg. 

Ifølge en undersøgelse fra englands ældste universitet, er der nemlig en sammenhæng mellem størrelsen på mænds kønsorgan og deres hang til at vælge visse køretøjer.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Suspekt influencer får beslaglagt 11 biler

Mindst vedhæng, siger undersøgelsen, har de mænd som vælger at køre sportsvogn. Dermed kan der altså være noget om det, som den svenske klimaaktivist sidste i 2022 mere end hentydede til, at internetfænomenet Andrew Tate ikke rigtigt har noget af.

Faktisk bad den svenske kvinde på Twitter Tate om at skrive til adressen ‘smalldickenergy@getalife.com’. Altså fordi Andrew Tate gerne ville sende hende en liste over, hvor meget hans flåde af superbiler forurener.

Reklameblok:Helt konkret er undersøgelsen kommet frem til, at mænd – der køber sportsvogne – generelt tror, at deres vedhæng er mindre end gennemsnittet. Har man lyst, ligger det videnskabelige rapport online tilgængelig. Den har fået navnet: Small Penises and Fast Cars: Evidence for a Psychological Link.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk