Annonce:

Magnussen får comeback på Le Mans – skal køre sit 24. løb

Til juni sætter Jan Magnussen sig for 24. gang i en racerbil for at køre verden hårdeste 24-timers løb på Le Mans-banen i Frankrig. 

Når der til juni igen skal køres 24-timers løb på Le Mans-banen Circuit de la Sarthe i Frankrig bliver det igen med et næsten rent dansk hold. Endda med en dansk hovedsponsor.

Det sker, når Jan Magnussen, Anders Fjordbach og amerikaneren Mark Kvamme skal dele en LMP2-racer. Danskerne De stiller op i Pro-Am-klassen i en Oreca 07 for Inter Europol Competition, skriver teamet på sin hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Jan Magnussen kørte Le Mans hvert år fra 1999 til 2021. Senest sammen med sønnen, Kevin Magnussen, og den nuværende holdkammerat Anders Fjordbach.

Og de mange gange på banen har da også båret frugt. Magnussen senior har vundet 24-timers løbet i både 2004, 2005, 2006 og 2009.

LÆS OGSÅ: Bilist ramte 3-4 køer – “Bilen har det ikke for godt, men køerne er ok”

– Det er vildt at tænke på, at jeg under mit første løb i 1999 sagde til journalisterne, at jeg aldrig ville komme tilbage igen. Det var et meget problematisk ræs.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Vi havde ikke en chance for at vinde. Men min holdning ændrede sig, da jeg endelig kørte bilen over målstregen og så mit team stå og juble, siger Jan Magnussen i en pressemeddelse.

Det bliver dog heller ikke uden udfordringer i år. Faktisk er der nok af dem, allerede inden løbet er gået i gang. Særligt er det tiden, der løber stærkt.

– Med kun fem uger til start har vi begrænset tid til test og forberedelse, men med et stærkt hold i ryggen kombineret med et lineup af kørere med masser af langdistanceerfaring er vi optimistiske og glæder os til at komme i gang, lyder det fra Jan Magnussen.

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler